ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ELIXIR

ELIXIR°


ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ JOHN NOAΤα σιρόπια ELIXIR από την ελληνική εταιρεία JOHN NOA, αποτελούν πραγματικά ελιξίρια υγείας, νεότητας, ευεξίας και μακροζωίας. Για πρώτη φορά συγκεντρωμένα σε συμπλήρωμα διατροφής, τόσα δραστικά συστατικά με πραγματικές ευεργετικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία.


 Τα JOHN NOA ELIXIR,  χάρη στην περιεκτικότητα τους σε μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών φυσικών και  φυτικών δραστικών συστατικών, γνωστών από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και θαυματουργές τους ιδιότητες, υπόσχονται άμεση τόνωση και ευεξία του οργανισμού, θωράκιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος, καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, αντιγήρανση, ρύθμιση του μεταβολισμού, ενίσχυση του καρδιοαγγειακού σας συστήματος, προστασία των ματιών, αποτοξίνωση καθώς και αύξηση του αιματοκρίτη σας.

Χάρη στην υγρή πόσιμη φαρμακοτεχνική τους μορφή, τα ELIXIR διασφαλίζουν άμεση και ταχεία απορροφησιμότητα από τον ανθρώπινο οργανισμό, στο 100% της συγκέντρωσης των δραστικών τους συστατικών. 

Αν ψάχνετε λοιπόν το ελιξίριο της νιότης και της ευεξίας ή αν επιθυμείτε να ατσαλώσετε τον οργανισμό σας και να αυξήσετε τις αντοχές σας για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας, δοκιμάστε μια κουταλιά της σούπας ημερησίως από τα σιρόπια ELIXIR και επωφεληθείτε άμεσα από τον τόσο μεγάλο αριθμό ευεργετικών ιδιοτήτων που προσφέρουν στην ανθρώπινη υγεία.